Bart Brentjens Challenge / zondag 8 oktober 2017

Home

Inschrijvingen 2017 zijn geopend!

Jazeker! Sinds begin mei is het weer mogelijk om je in te schrijven voor de Bart Brentjens Challenge op zondag 8 oktober 2017. Met start en finish in het Limburgse Eijsden en een parcours door het Zuid-Limburgse heuvellandschap staat de Challenge bekend als de mooiste en meest uitdagende mountainbiketocht van Nederland en misschien wel van de Benelux. Je hebt de keuze uit 5 verschillende afstanden, namelijk 40KM, 55KM, 75KM, 95KM en 110KM.

Dit mag je toch niet missen? De Challenge wordt in ieder geval een uitdaging en voor ieder wat wils! Ga jij dit jaar de Challenge aan?

 

                                           

 


13e editie Bart Brentjens Challenge en wederom Nederlands kampioenschap!

Ook in 2017 wordt de Bart Brentjens Challenge weer verreden en wel op zondag 8 oktober. Met start en finish in het Limburgse Eijsden en een parcours door het Zuid-Limburgse heuvellandschap staat de Challenge bekend als de mooiste en meest uitdagende mountainbiketocht van Nederland en misschien wel van de Benelux. De wedstrijdrijders rijden ook dit jaar weer om het KNWU Nederlands Kampioenschap Mountainbike Marathon over een parcours van 100 kilometer.

De inschrijvingen zullen op korte termijn geopend worden. Houd de website dus in de gaten!


Volg Bart Brentjens Challenge op social media!

Ook Nederlands grootste mountainbike marathon is terug te vinden op Facebook. Klik op "Vind ik leuk" en blijf zo op de hoogte van het laatste nieuws en win-acties over de Bart Brentjens Challenge. Of volg ons op twitter.

Partners

 

 

 


 

 


 

Copyright 2017 - BartBrentjens-Challenge.com