Bart Brentjens Challenge / zondag 8 oktober 2017

Inschrijven

Hoe schrijf ik me in voor de Bart Brentjens Challenge?

Wil jij je inschrijven voor de Challenge? Klik dan hieronder op 'inschrijven'. Volg de verschillende stappen en laat je gegevens achter. Zodra je op versturen klikt wordt jouw inschrijving verwerkt en ontvang je per e-mail een bevestiging. Je inschrijving is pas definitief wanneer je het volledige inschrijfgeld hebt overgemaakt.

  • Het inschrijfgeld bedraagt € 27,50.
    Hiervoor ontvang je onder andere een volledig uitgepijlde route, tijdregistratie, goede verzorging onderweg, gratis technische ondersteuning indien nodig, stuurbordje én een unieke herinnering als aandenken aan jouw deelname aan de Bart Brentjens Challenge.
  • Zodra je gaat inschrijven ga je akkoord met het volgende reglement: reglement Bart Brentjens Challenge.

Problemen of vragen? Neem contact op met de organisatie!

 

                                  

 

Let op: Het wordt sterk aangeraden om vooraf in te schrijven! Zodra het maximum aantal deelnemers is bereikt, zal er geen daginschrijving meer mogelijk zijn.


Exclusief Bart Brentjens Challenge wielershirt

Voor de aankomende editie is er een speciaal Bart Brentjens wielershirt ontworpen. Schrijf je nu in en bestel direct dit exclusieve en functionele wielershirt erbij voor €39,95. Het Shirt is beschikbaar vanaf maat XS tot XXXL.

Bestel vóór 1 september dan ontvang je het shirt bij het afhalen van je startnummer. Bestel je het shirt na 1 september dan ontvang je het shirt niet meer voor de Bart Brentjens Challenge maar wordt het ná de Bart Brentjens Challenge per post verzonden. (De afgebeelde prijs is excl. verzendkosten.)

Partners

 

 

 


 

 


 

Copyright 2017 - BartBrentjens-Challenge.com