Bart Brentjens Challenge / zondag 29 september 2019

Overnachten

Zoek je nog een ideale verblijfplaats tijdens de Bart Brentjens Challenge? Een camping, appartement of een chalet? Het kan allemaal in de buurt van de start en finishlocatie Eijsden. Klik hieronder voor een aantal ideale gelegenheden:

 

Grenzeloos genieten bij Landal de Waufsberg!

Midden in het vijfsterrenlandschap, ligt het luxe vakantiepark Landal de Waufsberg. Dé ideale uitvalbasis voor deelname aan de Bart Brentjens Challenge. De villa’s zijn van alle gemakken voorzien en dus perfect om uitgerust aan een mooie mountainbiketocht te beginnen. De achterblijvers hoeven niet ver te gaan om de deelnemers in Noorbeek aan te moedigen, daar waar alle afstanden passeren.


Eenmaal terug na een lange dag mountainbiken kunt u heerlijk relaxen in uw villa.  Uw MTB stalt u in de berging en zelf gaat u heerlijk buiten bij de haard zitten en genieten van het glooiende landschap of lekker ontspannen in de sauna of whirlpool, dit kan allemaal in deze prachtige villa’s.

- 62 vrijstaande villa’s (4-, 6-, 8- en 12-persoons villa’s)
- Type: Comfort, Luxe of Extra Luxe
- Fietsverhuur incl. fiets afspuitplek en bandenpomp
- Minishop
- Parkrestaurant Gasterij Henry VIII
 

Landal de Waufsberg

Hoogcruts 14B
6255 NS NOORBEEK

T (+31) 432041200
E waufsberg@landal.nl
I www.landal.nl/parken/de-waufsberg 

 


 

Landgoed • Hotel Altembrouck

B-3798 'S GRAVENVOEREN (BELGIUM)

T (+32) 43330186
E info@altembrouck.com
I www.altembrouck.com


Camping de Bosrand

Een gemoedelijke sfeer, een persoonlijk welkom, echte Limburgse gastvrijheid op een unieke plek omringd door hoogstam fruitbomen.
Camping de Bosrand is gelegen vlakbij de Belgische grens (Voerstreek) tussen Eijsden en Sint Geertruid, op steenworp afstand van Maastricht . Het is een gezellige terrassencamping met alle comfort die u nodig heeft. De camping ligt aan de rand van het Savelsbos waar u prachtige wandelingen kunt maken. De mooie heuvelachtige omgeving is ook een sportieve uitdaging voor fietsers en mountainbikers. Strijk neer op het mooi gelegen terras bij de camping om u te laten verwennen met een Trappistenbier en een origineel streekgerecht.

De camping is voorzien van een ruim aanbod aan mooie kampeerplaatsen, vijf gezellige chalets (voor 6 en 4 pers.) en twee NIEUWE, luxe boswachterstenten. Kortom een uitstekende plek om in alle comfort en rust bij te komen van de sportieve inspanningen van de Bart Brentjens Challenge.

Vind ons op Facebook!

 

Camping en Eetcafé De Bosrand
Moerslag 4
6265 NC  SINT GEERTRUID
T (+31) (0)434091544
E info@campingdebosrand.nl
I www.campingdebosrand.nl 
Landgoed Moerslag

Moerslag 32
6265NC  SINT GEERTRUID

T (+31) (0)434091238
T (+31) (0)610428349
E info@landgoedmoerslag.nl
I www.landgoedmoerslag.nl 

Partners

 

 

 


 

  

 


 

Copyright 2019 - BartBrentjens-Challenge.com